|
Forretter |
|
1. Vietnamesiske våruller (svin) |
49,- |
- 2 våruller
serveres m/ syrlig chilisaus |
|
- 2. Kinesiske våruller (biff) H |
49,- |
- 2 våruller
serveres m/ sursøt saus |
|
3. Tom yum kung F |
53,- |
- syrlig og sterk suppe m/ scampi og blåskjell |
|
4. Kylling på grillspyd FP |
49,- |
- kyllingdeig m/ peanøtt- eller søt chilisaus |
|
5. Dampet blåskjell |
63,- |
- sterkt krydret i lime-chilisaus |
|
6. Rispapir - rull P |
63,-
|
- kylling, reker, risnudler, rullet i dampet rispapir |
|
7. Har gau |
49,- |
- dampet kongereker innbakt i rismel |
|
|
|
Forkortelser og merker for allergener: SS: Soyasaus F: Fiskesaus Ø: Østerssaus P: Peanøtter H: Hvetemel S: Sesamfrø |
| |